ΠΑΡΑ\\Η\ΟΣΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2016.17

ΑΡΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Παρουσίαση Βιβλίου

 
...Ένας συγγραφέας ετοιμάζεται να γράψει το καινούργιο του βιβλίο. Για να συγκεντρώσει το υλικό που χρειάζεται, σχεδιάζει να ταξιδέψει σε μια μακρινή πολιτεία.
Οι φίλοι του προσπαθούν να τον αποτρέψουν: «Είναι διαβολότοπος, τι δουλειά έχεις εσύ εκεί;» επιμένουν. Εκείνος τους αγνοεί, κι έτσι ένα ωραίο πρωί ξεκινάει το ταξίδι του. Δυο μέρες αργότερα θα βρεθεί σ' ένα μέρος που ξεπερνάει την ίδια του τη φαντασία. Και γίνεται ο ίδιος ήρωας στο βιβλίο που σκόπευε να γράψει....

 

________________________________________________________

 

ΕΞΟΔΟΣ του Άρη Σφακιανάκη

Από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

 

 

Καλωσόρισμα: Ηλέκτρα Λιούμη, Πρόεδρος του ΔΣ του Θεάτρου

 

Συντονισμός: Δημήτρης Αρβανιτάκης, Δημοσιογράφος - Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης Δήμου Μαρκόπουλου.

 

Δυο Λόγια για το συγγραφέα και το βιβλίο: Κωνσταντίνος Πατούρας, Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας.

 

Ανάγνωση αποσπασμάτων βιβλίου από μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων: Κωσταντίνο Πατούρα, Μαρία Βαρελά (Μέλος του ΔΣ του Θεάτρου).

 

Κλείσιμο Εκδήλωσης: Ο συγγραφέας απαντάει σε ερωτήσεις του κοινού.

 

 

Άρης Σφακιανάκης | Βιογραφικά Στοιχεία

Ο Άρης Σφακιανάκης γεννήθηκε το 1958 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα. Το πρώτο του βιβλίο με διηγήματα, "Όταν βρέχει και φορά παπούτσια κόλετζ", κυκλοφόρησε το 1981 από τις εκδόσεις Κέδρος. Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφόρησε το 1984 το δεύτερο βιβλίο του, "Οι παράξενες συνήθειες της οικογένειας Μόρφη", το 1990 το τρίτο βιβλίο του "Ο τρόμος του κενού", και το 1993 το τέταρτο βιβλίο του, "Η νόσος των κινέζικων εστιατορίων". To 1998 κυκλοφόρησε το πέμπτο βιβλίο του, με τον τίτλο "Δεν ήξερες... δεν ρώταγες!". Το μυθιστόρημα αυτό υπήρξε το πρώτο μιας τριλογίας που συνεχίστηκε με το "Μπέιμπι Σίτινγκ" και ολοκληρώθηκε με το βιβλίο που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος με τίτλο "Ου μπλέξεις". Έχει ασχοληθεί με τη μετάφραση και το σενάριο. Ζει στην Αθήνα, εργάζεται ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας και έχει μία κόρη.

 

 

Ευχαριστίες:

Το Βιβλιοπωλείο Γνώση, για την αρωγή του.

Τα Ζαχαροπλαστεία Πάλλης για την ευγενική χορηγία τους.

 

 

 

 

 

info

 

 

Παρασκευή 19.05.2017

Ώρα: 20:00